Bruchim Habaim (welkom) 

Ontdek Israël

Israël is het kleine land met de grote geschiedenis. Geen land ter wereld met een even klein oppervlak dat zo een geweldige grote rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de mensheid.

Dat is niet verwonderlijk. Al in de oudheid kruisten hier de voornaamste wegen elkaar en vormde het een brug tussen de drie werelddelen.

Het is een land waar de overblijfselen van de oudste beschavingen ter wereld te vinden zijn. Het is een plek waar de grote religies zijn onstaan en zich hebben ontwikkeld.

Israël is ook een land met een verscheidenheid aan klimaten waar groene vruchtbare vlaktes worden afgewisseld door woestijnen, steppen en oases. Je treft er ontzettend veel verschillende planten en dieren. En met zijn groot aantal vogelsoorten is Israël een ware trekpleister aan het worden voor de vogelliefhebbers.

Ga terug in de tijd terwijl u door de steegjes in de Oude Stad van Jeruzalem loopt en proef de atmosfeer van de oosterse bazaar.

Bezoek de fascinerende bijbelse plaatsen in het Heilige Israël. Beleef 1001 Nachten terwijl u in een tent in de woestijn slaapt. Verken de Negev woestijn op de rug van een kameel of in een Jeep. Drijf op het laagst gelegen meer ter wereld: de Dode Zee of zwem met dolfijnen in Eilat.

 

U ziet het Israël heeft het allemaal!

Meer lezen